Menu

- Mozaiek lijmen en pasta

Met alle navolgende lijmen kunt u mozaieken. Kijkt u echter eerst waar u het werkstuk neer wilt zetten en of deze lijm daarvoor geschikt is. Niet alle lijm is geschikt voor buiten. In de omschrijving bij de lijmen staat of deze geschikt is voor buiten of binnen.

De tegelpasta kan erg makkelijk zijn bij grote oppervlakten of bij rondingen. Uw mozaieksteentje zuigt zich namelijk aan de pasta vast waardoor u het mozaieksteentje niet zo lang hoeft vast te houden. Tegelpasta droogt niet transparant op.

Olba lijmkit is uitermate geschikt voor glas op glas of voor het werken op ronde vormen. Net als de tegelpasta zuigt het mozaieksteentje zich direct vast. Olba lijmkit is transparant.

De overige universele lijmen zijn dunner dan de pasta of lijmkit. De lijmen kunnen op alle ondergronden. Echter wilt u ronde vormen of randen mozaieken dan duurt het iets langer voordat de lijm aangedroogt is. U moet het steentje dus langer vasthouden omdat de lijm dunner is en het steentje niet gelijk vast blijft zitten zoals bij de Olba lijmkit of tegelpast. Het steentje kan dus wegglijden op ronde of recht opstaande vormen. De lijmen zijn uitermate geschikt als u een mozaiekwerkstuk heeft dat plat op tafel kan leggen. 

Aanbieding

GASTENBOEK / REFERENTIES

  • 17-10-2017 - Ach nee, dat meent u niet!

    Stoppen met de webwinkel en...  lees meer
  • 01-08-2017 - Super snelle levering !! Fijn bedankt lees meer
  • 19-05-2017 - Elke keer weer een gezellige nieuwsbrief.
    En elke keer weer leuke...  lees meer
Plaats een bericht

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2017 MILLY`S Crea en Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel